resans börjanSom så många andra som vandrar liknande vägar, så började min resa med en käftsmäll. Jag kraschade på alla plan - fysiskt, mentalt, själsligt och andligt. 

Såklart påbörjades resan redan tidigare, men det var efter det som MITT ARBETE började på allvar. 

Året var 2011. Många olika händelser genom livet hade på något sätt samlat ihop sig och ackumulerats till just denna punkt i tiden och det var som att fallet inte gick att stoppa. Det kändes som att jag gick i tusen bitar och jag var så tom, så slut, så förvirrad så jag visste inte hur jag skulle hantera det. 

Jag bad till någon högre makt om vägledning vilket slutade med att jag under 3 månaders tid mest satt stilla i skräddarställning och blickade inåt. 

Det var extremt utmanande och svårt. Jag var inte van vid att sitta still. Jag var inte van vid att inte följa minsta impuls till handling. Det krävdes mycket tålamod, vilja och envishet men det var värt varenda sekund.

När dessa 3 månader hade gått trodde jag att jag var "färdig", men ack så fel jag hade! Det var nu själva arbetet började! De första 3 månaderna var bara som en långsam inbromsning, en slags "reset" av mina kroppar för att arbetet skulle kunna påbörjas från rätt håll.

För hårt arbete har det varit. Inre arbete alltså. Ofta väldigt smärtsamt och krävande, men samtidigt lika glädjefyllt och givande. Jag har lärt mig att ju mer jag vågar titta på mitt "mörker" desto mer kan jag stå i mitt "ljus".

Shamanism, yoga, numerologi, astrologi, tarot mm har alla varit ovärderliga verktyg för mig i mitt eget Helande, och nu är det min uppgift att på mitt sätt sprida denna kunskap vidare till Dig som behöver den:)