att arbeta med mig i hjärtat


TRUMHEALING med vägledning genom numerologi och tarot:

En privat session med mig där jag använder mig av trumman, rösten och kristaller för att "koppla ihop" Dig med Din själ, och sedan vidare med Moder Jord och Fader Himmel.

Du sammanlänkas med alla 7 riktningar, och vi avslutar sessionen med vägledning om hur Du själv kan gå vidare för att förstärka den här kontakten i Din vardag.

Så här går det till:

Du sitter på en stol medan jag med hjälp av trumman och min röst hittar blockeringar i ditt energifält. Jag för hela tiden en dialog med Dig under sessionen så att du är delaktig och medveten om vad som händer.

Detta är med andra ord inte en session där du enbart passivt tar emot, utan vi arbetar tillsammans för att lösa upp de blockeringar som kommer upp.

Jag är den som sätter igång processen med hjälp av mina verktyg, men det är DU som läker. Det är DU som hittar hem. Jag är bara transformatorn, en Medsyster som ödmjukt vandrar bredvid Dig en liten bit på din väg.

Efter trumsessionen lägger vi en Stjärna av tarotkort där Du får vägledning om hur du kan gå vidare för att hålla processen levande.

Hela sessionen tar ca 1,5-2 timmar.

Pris: 1500:-

Du bokar genom att skicka ett mail till: frokenlotta@telia.com